Wil je uit de waan van de dag en even inchecken bij jezelf, boek dan een individuele ademsessie. In een rustige setting midden in de natuur (her)vind je weer de flow van het leven. Met maximale aandacht begeleidt Eelke jouw adempatroon, zodat je weer vrij en ontspannen kan gaan ademhalen. En dat maakt een ademsessie bij Breathhouse tot een unieke ervaring.


Wil je meer dan één ademsessie en voel je dat je meer wilt onderzoeken of dieper wilt gaan, omdat je bijvoorbeeld oude patronen wilt doorbreken of onderdrukte emoties ruimte wilt geven, boek dan een persoonlijk coachingstraject bestaande uit 5 (adem)sessies.


Samen ademen met een dierbare vriend, vriendin of partner is ook mogelijk. Echt contact maken met elkaar en samen een 'innerlijke reis' maken. Een duo ademsessie verbindt en verdiept jullie relatie en is een waar cadeau om te geven of te ontvangen.

Individuele ademsessie

duur ca 1,5 uur tot 2 uur

investering in jezelf:

€129,-

Individuele adem- en ijssessie

duur ca 2 uur

investering in jezelf:

€139,-

Persoonlijk coachingstraject

5 ademsessies

investering in jezelf:

€629,-

Duo ademsessie

duur ca 2 uur en 30 minuten

investering in je vriendschap/relatie:

€219,-

Vul het contactformulier in en dan kijken we samen hoe en wanneer we invulling kunnen geven aan jullie sessie, zodat het een ervaring wordt om niet te vergeten.

Ijsbad workshop Nijmegen

Adem & IJs workshop

op aanvraag, vanaf 2 personen