LEVEN IN FLOW


leer loslaten een geef ruimte aan oplossingen


Breathhouse is opgericht door Eelke Rutten en ontstaan vanuit het idee een plek te creëren waar je de waan van de dag vergeet en nieuwe ideeën en energie op doet. Waar alles stroomt en je de flow van het leven kunt ervaren. Dankzij ademwerk.


Ontspannen door het leven gaan; meebewegen met wat het leven voor je in petto heeft, vallen en weer opstaan en volop genieten van wat er nu is. Zo staat Eelke in het leven.


Daar gingen wel een paar jaar van struggle en survive aan vooraf.

“Een zware valpartij met downhill mountainbiken veranderde mijn leven in één klap. Ik leefde altijd groots, maar met een brein dat niet meer werkte als voorheen, lag m’n leven in puin en moest ik heel wat zekerheden inleveren. Een proces van revalidatie, acceptatie en groei volgde. Mindfulness, adembewustzijn en bewust ademen waren daarin de leidraad. Het heeft mij m’n ogen doen openen voor een leven veel meer in balans en met energie voor de dingen die er voor mij écht toe doen.”


Nu helpt Eelke anderen om weer of meer ontspanning te vinden in hun leven. En dat doet Eelke door middel van de ademhaling. Op een prachtige plek midden in de natuur geeft zij individuele ademsessies en laat zij je kennismaken met de kracht van ademen. 


Ze zeggen weleens ‘Je ademt zoals je leeft, en je leeft zoals je ademt.’ De ademhaling is de sleutel tot ontspanning en evenwicht in het dagelijks leven. Door ontspanning aan te brengen in je ademhaling, helpt Eelke je het beste uit jezelf te halen en je (weer) in je kracht te komen. 

Durf te dromen

" Wie durft te verdwalen, vindt nieuwe wegen."

Wie durft te verdwalen, vindt nieuwe wegen
Vrijheid

Meer over mij?


In het LetselschadeNEWS magazine verscheen een mooi artikel over mijn weg naar herstel. En hoe ademwerk me hierin heeft geholpen.


Op de website van The Breathwork Movement staat een interview en ook Wendyonline publiceerde een artikel.