Adem & IJs workshop of ademsessie

Een boost voor je immuunsysteem! Ervaar de positieve effecten van de adem en de kou. Onder begeleiding van een ervaren ademcoach ga je ademen en daarna koud natuurwater in. Een unieke ervaring om de kracht van de adem te ervaren. Ga jij deze ijskoude uitdaging aan?


De individuele adem- en ijssessie bestaat uit een één-op-één ademsessie en een ijskoude dip in het natuurwater. Met maximale aandacht begeleidt Eelke jouw adempatroon, zodat je weer vrij en ontspannen kan ademhalen, zelfs onder koude omstandigheden. Een situatie waarin je de kracht van de ademhaling echt zult ervaren!


Als ademcoach en natuurliefhebber maakt Eelke graag gebruik van de natuurlijke elementen. Bij de individuele adem- en ijssessie wordt er gebruik gemaakt van het koude water in de natuurzwemvijver van La Tertulia. Deze sessie is dan ook alleen te boeken in de koude maanden van het jaar (november t/m maart).

ijsbad workshop Nijmegen

Individuele adem- en ijssessie*

duur ca 2 uur

investering in jezelf:

€149,-

Duo adem- en ijssessie*

duur ca 2,5 uur

investering in je relatie/vriendschap:

€239,-

Vul het contactformulier in en dan kijken we samen naar een passende datum voor jullie sessie, welke een ervaring wordt om niet te vergeten.

Ben je met minimaal 2 personen en heb je meer interesse in

een adem & ijs workshop? Lees hier meer over.

* Gezondheidscheck en verklaring eigen riciso


In principe kan iedereen van boven de 18 jaar die gezond is van lichaam en geest, veilig het ijskoude water in. Er zijn echter enkele contra-indicaties waarbij het niet verstandig is om blootgesteld te worden aan extreme kou. Deelname aan de Adem & IJs workshop of sessie is uitgesloten bij:


  • zwangerschap
  • epilepsie
  • secundaire vorm van Raynaud


Overleg met een huisarts of je aan koude training kunt doen bij hart- en vaatziekten, niet goed ingestelde hoge bloeddruk, nierfalen, migraine, ernstig astma, COPD of na een recente operatie óf als je twijfelt of kou goed voor je is.

Om deel te nemen aan de workshop of sessie, wordt gevraagd vooraf een gezondheidsverklaring en eigen risico formulier in te vullen.

ijsbad workshop
ijsbad nijmegen
ijsbad brabant

Testimonial


Wim Meinderts, Performance Improvement Advisor


Onder begeleiding van Eelke een adem en ijs sessie mogen ervaren met mijn vrouw. Eelke is een fijne, sympathieke en vooral energieke vrouw die ruim de tijd voor ons nam en ons allebei de aandacht gaf die we nodig hadden. De ademsessie bracht ons in een betere staat en het koude water in gaan (bij een omgevingstemperatuur van 0 graden) was een mooie ervaring. Ik kan het iedereen aanbevelen.