Een duo ademsessie is een unieke ervaring, waarbij je samen met een dierbare vriend, vriendin of partner gaat ademen.


Hoe vaak neem je de tijd om echt contact met elkaar te maken en de verbinding met elkaar aan te gaan?


Tijdens een duo ademsessie maak je samen een ‘innerlijke reis’. Het verbindt en verdiept jullie relatie en is een waar cadeau om te geven of te ontvangen.

Ademcoach Cuijk

Duo ademsessie

duur ca 2,5 uur

investering in je vriendschap/relatie:

€229,-

Vul het contactformulier in en dan kijken we samen hoe en wanneer we invulling kunnen geven aan jullie sessie, zodat het een ervaring wordt om niet te vergeten.

En denk je nou, wauw dit willen we, maar kunnen we het ook combineren met een ijsbad? Dat kan! Lees hier voor meer informatie over duo adem- en ijssessies.

Ademcoach Nijmegen en omgeving
HRV hart coherent ademen

Testimonials


Gerry Buijk, trainer, coach, theater

 

Wat een totaal-ervaring! Bij Eelke heb ik samen met een vriend een prachtige duo-sessie mogen ervaren. In een mooie sfeervolle ruimte in een natuurlijke omgeving vond de sessie plaats. Eelke verstaat bij aanvang de kunst om de essentie van de vraag/wens te destilleren. Om ons vervolgens te begeleiden naar een ‘veilige wereld’ waar de ademsessie aanving. Met passende en ondersteunende muziek werden we met het ‘verbonden ademen ’de innerlijke reis' ingeleid. Wat een reis, wat een emoties, wat een totale liefdes- en verbondenheid-ervaring. PRACHTIG!

Eelke begeleidde zacht, afgestemd en helder het proces en gaf het gevoel om in veilige handen te zijn. Wij ervoeren in overgave…. Eelke, dank voor deze prachtige ervaring!Judy van der Klauw, HR adviseur


Samen met een vriendin heb ik een duo ademsessie bij Breathhouse mogen ervaren op de mooie locatie La Tertulia. Eelke laat je comfortabel en veilig voelen. En begeleidt je heel subtiel waar nodig. We kwamen helemaal tot rust. Wat een mooie ervaring. Het heeft onze interesse in de ademhaling nog meer gewekt. Bedankt Eelke!

Wim Meinderts, Performance Improvement Advisor


Onder begeleiding van Eelke een adem en ijs sessie mogen ervaren met mijn vrouw. Eelke is een fijne, sympathieke en vooral energieke vrouw die ruim de tijd voor ons nam en ons allebei de aandacht gaf die we nodig hadden. De ademsessie bracht ons in een betere staat en het koude water in gaan (bij een omgevingstemperatuur van 0 graden) was een mooie ervaring. Ik kan het iedereen aan bevelen.