Je ademt zoals je leeft, je leeft zoals je ademt.

Wil je meer dan één ademsessie en voel je dat je meer wilt onderzoeken of dieper wilt gaan, omdat je bijvoorbeeld oude patronen wilt doorbreken of onderdrukte emoties ruimte wilt geven, boek dan een persoonlijk coachingstraject bestaande uit 5 (adem)sessies.


Samen maken we jouw persoonlijke doelstelling helder. In een traject van enkele maanden wordt je één-op-één en met maximale aandacht begeleid en geholpen om jouw ademhaling in te zetten om je bewustzijn te vergroten en je persoonlijk weer te doen laten groeien.

Wim Hof Methode

Persoonlijk coachingstraject

5 ademsessies

investering in jezelf:

€679,-

Adem jezelf ontspannen

Testimonials


George Centen, ondernemer


Na 6 individuele ademcoach sessies van Eelke ben ik weer een flinke stap verder in mijn proces gekomen. Het heeft me goed gedaan. De deskundigheid van Eelke heb ik ervaren als super goed en kan haar dan ook zeer aanbevelen.


Maud Enderink, maatschappelijk werker


In het begin van het coachingstraject vond ik de ademhaling lastig en kon ik moeilijk bij mijn emoties. Eelke stelde me compleet op mijn gemak en leidde me door de sessies heen waardoor alles oké was. Compleet in mezelf gekeerd, liet ik eindelijk m'n emoties toe. Wat was dit bijzonder!