Workshop Adem & IJs

Een boost voor je immuunsysteem! Ervaar de positieve effecten van de adem en de kou. Onder begeleiding van een ervaren ademcoach ga je ademen en daarna een koud ven of natuurwater in (in de zomermaanden wordt er gebruik gemaakt van mobiele ijsbaden). Een unieke ervaring om de kracht van de adem te ervaren. Ga jij deze ijskoude uitdaging aan?


Op verschillende locaties faciliteert Breathhouse Adem & IJs workshops, waarbij je leert om je ademhaling in te zetten om oncomfortabele situaties, zoals koude, het hoofd te bieden.


Het programma hiervoor wordt op maat afgestemd, maar bestaat in elk geval uit een stuk theorie over het effect van je ademhaling op je (stress)systeem en je natuurlijke reactie op kou. En uiteraard ga je ademen en mag je ervaren dat ook jij daadwerkelijk het ijskoude water kunt omarmen.

ijsbad workshop Nijmegen

De minimale groepsgrootte voor een Adem & IJs workshop is 2 personen

Wil je de kracht van de adem ervaren, maar krijg je niemand mee? Boek dan een adem- en ijssessie. Dit is een individuele ademsessie, één-op-één begeleid door Eelke, welke afgesloten wordt in het ijskoude natuurwater bij La Tertulia. Meer info vind je hier.

Wim Hof methode workshop Nijmegen
ijsbad Nijmegen
koude training Nijmegen
koude training Nijmegen

Ben je geinteresseerd in een adem & ijs workshop, stuur dan een mailtje naar info@breathhouse.nl of vul het contactformulier in en dan kijken we samen hoe en wanneer we invulling kunnen geven aan de Adem & IJs workshop, zodat het een ervaring wordt om niet te vergeten.

Gezondheidscheck en verklaring eigen riciso


In principe kan iedereen van boven de 18 jaar die gezond is van lichaam en geest, veilig het ijskoude water in. Er zijn echter enkele contra-indicaties waarbij het niet verstandig is om blootgesteld te worden aan extreme kou. Deelname aan de Adem & IJs workshop is uitgesloten bij:


  • zwangerschap
  • epilepsie
  • secundaire vorm van Raynaud


Overleg met een huisarts of je aan koude training kunt doen bij hart- en vaatziekten, niet goed ingestelde hoge bloeddruk, nierfalen, migraine, ernstig astma, COPD of na een recente operatie óf als je twijfelt of kou goed voor je is.

Om deel te nemen aan de workshop, wordt gevraagd vooraf een gezondheidsverklaring en eigen risico formulier in te vullen.

IJsbad workshop Nijmegen
koudetraining Nijmegen