Op zoek naar een ademcoach in Boxmeer?


In Sint Agatha, tussen Boxmeer en Cuijk, ligt inspiratiebron La Tertulia.  Op deze bijzondere plek faciliteert ademcoach Eelke Rutten onder de naam Breathhouse ademsessies op maat. Voor groepen, duo’s of één-op-één.De ademsessies vinden plaats in de stilteruimte op de 1e etage van het achterste gedeelte van de boerderij. Via een landelijke oprit met fruitbomen aan weerskanten rij je al gelijk een andere wereld in. Hier mag je de dagelijkse stress achter je laten, onthaasten en aankomen bij jezelf. En mag je ervaren welke kracht er in een meer ontspannen ademhaling schuilt.Benieuwd naar wat ademcoaching voor jou kan doen? Boek dan een ademsessie bij Breathhouse. 

Ademcoaching Boxmeer

Uit de waan van de dag, uit de drukte van de stad, mag je inchecken bij jezelf. 

Ademcoach Boxmeer

Individuele ademsessie

duur ca 1,5 uur

investering in jezelf:

€119,-


Testimonials


Maud Enderink, maatschappelijk werker


In het begin van het coachingstraject vond ik de ademhaling lastig en kon ik moeilijk bij mijn emoties. Eelke stelde me compleet op mijn gemak en leidde me door de sessies heen waardoor alles oké was. Compleet in mezelf gekeerd, liet ik eindelijk m'n emoties toe. Wat was dit bijzonder!

 

Bart Pouwels, teamchef Politie Nederland

 

Ik had nooit gedacht dat ademhalen zo'n fysieke ervaring kon opleveren. In een omgeving die rust ademt, is Eelke in haar begeleiding kalm, zonder aan duidelijkheid in te leveren. Haar begeleiding heeft mij een unieke ervaring geboden. Deze ervaring gun ik iedereen die bereid is in zichzelf te investeren en los te komen van het vertrouwde.


Ellen Dekkers, trainer Mr. BreathEelke heeft een enorme 'drive' die ze als ademcoach weet in te zetten om je weer helemaal open en vrij te voelen; in je lijf en in je leven! Ze durft, ze voelt, ze weet... vaart volledig op haar intuïtie. Dat zijn de beste ademcoaches! Ze is als een vis in het water. Ik zou iedereen naar haar sturen.