Wat is een duo ademsessie?


Een duo ademsessie is een unieke ervaring, waarbij je samen met een dierbare vriend, vriendin of partner gaat ademen.


Hoe vaak neem je de tijd om echt contact met elkaar te maken en de verbinding met elkaar aan te gaan?


Tijdens een duo ademsessie maak je samen een ‘innerlijke reis’. Het verbindt en verdiept jullie relatie en is een waar cadeau om te geven of te ontvangen.

Duo ademsessie

duur ca 2,5 uur

investering in je vriendschap/relatie:

€219,-


Vul het contactformulier in en dan kijken we samen hoe en wanneer we invulling kunnen geven aan jullie sessie, zodat het een ervaring wordt om niet te vergeten.

TestimonialGerry Buijk, trainer, coach, theater

 

Wat een totaal-ervaring! Bij Eelke heb ik samen met een vriend een prachtige duo-sessie mogen ervaren. In een mooie sfeervolle ruimte in een natuurlijke omgeving vond de sessie plaats. Eelke verstaat bij aanvang de kunst om de essentie van de vraag/wens te destilleren. Om ons vervolgens te begeleiden naar een ‘veilige wereld’ waar de ademsessie aanving. Met passende en ondersteunende muziek werden we met het ‘verbonden ademen ’de innerlijke reis' ingeleid. Wat een reis, wat een emoties, wat een totale liefdes- en verbondenheid-ervaring. PRACHTIG!

Eelke begeleidde zacht, afgestemd en helder het proces en gaf het gevoel om in veilige handen te zijn. Wij ervoeren in overgave…. Eelke, dank voor deze prachtige ervaring!